Etter noen begivenhetsrike dager i Oslo, kom jeg hjem til to kasser med de nye høstfargene fra DSA. I tillegg til de klassiske høstfargene var det også en del lysere farger i alle kvaliteter. Jeg var så heldig å få bli med å velge ut noen av disse fargene før jeg sluttet å jobbe for dem. Det er en kittfarget faerytale der som er helt fantastisk :) En lavendelfarget BabySilk jeg har brukt på flere av modellene i den nye boka. Både Sterk og Faerytale har fått mange nye farger. Jeg jobber med å få ut de nye fargene i løpet av kvelden.  

Nå klør det i fingrene etter å starte på neste voksenprosjekt.
Hva liker dere best Jakke eller genser?

Ønsker å takke Gyldendal og min redaktør Ann Kristin Nås Gjerde, for en stor dag på torsdag, på årets høstfest. Jeg håper jeg kan få oppleve dette en annen gang også. Jeg rakk også en tur innom gave og interiørmessa for vi dro hjem igjen. Der fikk jeg gleden av å bli gjenkjendt av flere lesere av bloggen min, noe som nesten ble litt rørende :) Gled dere det kommer masse fint utover høsten!