Bedre sent enn ... Ja noen ganger tar det litt tid å få ut ting. Denne jakken har en slik historie. Den ville rett og slett ikke :) 
Jeg strikket den først i feil garn, og den mistet fasongen etter kort tid. Så strikket jeg den opp igjen i fjør høst, og da kom Dorthe-genseren som hadde akkurat samme garnkvalitet som denne. Der kjenner vi vel historien om tømte garnlagrene i hele landet... Så nå etter et svangerskap og litt mammapermisjon ligger den endelig tilgjengelig :) Hurra!

Jakken er strikket med flere tråder. Stort sett en tråd Tynn alpakka og en tråd Faerytale, men også noen partier med to tråder Tynn Alpakka og en Faerytale. Jakken er ikke vanskelig å strikke, men den er strikket på en litt uvanlig måte. Men leser du bruksanvisningen skal det nok gå greit :) 

Denne er det mange som har spurt etter så jeg tror dette må feires på ett eller annet vis! - Uansett.
Her ligger materialpakken, og mønsteret finner dere her.