Jeg har strikket en søt liten kjole/tunika som vokser med barnet. Denne som Ellen her har på seg, er en str 68 (6 måneder) og når henne like nedenfor bleien når hun står. Hun kan godt ha denne en god stund framover. Den har en romslig vidde, og vil bli like fin som en litt kortere tunika etter hvert. Den er strikket i garnet Fin på pinne nr 3 og har heklede kanter. Passer perfekt med en liten tights til, og kan godt brukes utenpå en langermet body.

Det er lenge siden jeg har hatt mulighet til å strikke modeller som skal rett ut på bloggen, og jeg har savnet det veldig :) Jeg liker å få respons fra dere med en gang modellen er ferdig. Det har vært en lang periode nå jeg kun har jobbet med modeller til bøker. En helt ny måte å jobbe på for meg. Holde bilder og planer for meg selv veldig leeenge. Men nå lover jeg dere at det kommer masse nytt, rett på bloggen, utover høsten. Jeg gleder meg!

Håper den faller i smak! Materialpakke og mønster kommer denne måneden :) 
Jeg setter stor pris på alle kommentarer. Pleier å få god respons på facebook, men det er like artig å få det direkte på bloggen også. 

Ønsker dere alle en fin uke.
Hilsen Marte