Da har jeg fått på plass bildene :) Hals og pulsvarmere strikket i garnet Hexa. For dere sm ikke har testet dette garnet før er det en gylden mulighet her.
For disse kan dere laste ned gratis! Her kommer oppskriften på Hals og pulsvarmere med glitterknapper

Vi hadde en riktig fin fotoshoot på lørdag med nydelige Anita som modell. Her ser dere et iPhone-bilde av fotografen in action. Han liker egentlig ikke at jeg drar fram telefonen og begynner å ta bilder mens vi fotograferer, men jeg må bare gjøre det hver gang :) Tilgi meg Nathan. Ble et fint actionbilde da...

Oppskrifter på flere voksenplagg er like rundt hjørnet, som dere sikkert forstår av klærne hun har på bildet :) Denne er strikket i Dreamlinegarnet og veier bortimot ingenting. Gelder meg til å lage enda mere til voksne framover.