I dag kom dette elegante skrinet inn dørene med post over natt. Og det er bare såååå fint. Jeg har lett i årevis etter den perfekte måten å oppbevare strikkepinner, men aldri funnet den. Enten har de vært rosemalt eller i batikk av ett eller annet slag. Misforså meg riktig, batikk er fint det. Men det var ikke det jeg hadde sett for meg. Jeg var ute etter et skrin som kunne stå framme hele tiden, og dette kan det.

Så jeg gjorde det på "Pippi-måten": Pinneskrin det har jeg aldri laget før... 
Med god hjelp av en dyktig leverandør, en som endelig forstod hva jeg var ute etter. Sitter jeg nå med resultatet foran meg. En stor klem til Per og gjengen hans som har hjulpet meg med å få dette til :)

Skrinet rommer alt man kan ønske seg av et pinneskrin. Målene er ca 22x22x4,5 cm. På lokket som åpnes og lukkes med magneter, er den nye logoen min i glanset folie. Skrinet kommer helt tomt, og har plass til alt du måtte trenge av tupper og strømpepinner. Under platen har jeg sikkert 10 ulike vaiere, 20 faste rundpinner, 4 penner, alt for få stoppenåler, et målebånd og en saks. Du kommer til å elske det!

Skrinet koster 349,- 
Dette må være verdens beste julegave til en som er glad i å strikke.