Jeg liker at dåpskjolen ikke tar helt overhånd. Det er barnet som skal være i fokus. For fem år siden strikket jeg denne dåpskjolen til Jo, og i år var Ellen døpt i samme kjole. Men jeg har ikke fått fotografert den skikkelig før nå. Livet er perlestrikket og skjørtet i glattstrikk.

Marte med nydelige Birgitte på armen stilte opp på kort varsel og sammen med fotograf Nathan W. Lediard ble det nye kontoret innviet og funnet perfekt til fotografering av dåpskjoler :)


Kjolen er strikket i naturhvit BabySilk i 30% silke og 70% babyalpakka fra Du Store Alpakka, på pinne 3,5. Den er et perfekt samarbeidsprosjekt siden livet og skjørtet kan strikkes hver for seg. Kjolen strikkes også ovenfra og ned slik at du uansett blir ferdig. Det kommer bare an på hvor lang den blir...

Her finner du materialpakken. Beltet er fra brudekjolen min. Lignende bånd finner du i brudestofforetninger. Jeg har også laget et belte du ka strikke hvis du ikke finner et bånd du syns passer. Beltet ser du her.