Tradisjonen tro så har vi også i år gratis frakt ut året. Vi sender varer i romjula. Har du ikke vært i butikken min anbefaler jeg å sjekke den ut nå. Nettbutikken ››

Disse to par små enkle tøflene er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka og du finner oppskriften på disse og 60 andre oppskrifter i den nye boka mi "Strikk til barn - Sjarm i hver maske" 

Jeg vil med dette å ønske deg en riktig god jul og et strålende nytt år!

Junior løper rundt nå på juleaftenmorgenen og fyller huset med deilig julestemning. Selv ønsker jeg meg et år med ikke fult så "mange baller i lufta" som dette året. Det har vært travelt i år, og nesten vanskelig å nyte alle gode ting som har skjedd. Vår lille Ellen ble født på januar :) En annen stor opplevelse var å skrive bok og bli ønsket velkommen i forfatterstaben til Gyldendal. Dette året har vi også brukt på renovering av gården, flytting og det som følger med i en slik prosess. Vi har akkurat kommet oss inn i huset til jul, men mye gjenstår til alle byggningene har fått et lite løft. 

Takk til alle dere som besøker nettbutikken min, handler og legger igjen fine kommentarer. Dere er grunnen for at jeg kan fortsette med dette. Fra februar er barna trygt plassert i barnehagen og jeg skal endelig få jobbe full tid med å lage strikkeopplevelser til dere. Ikke glem trekningen min fra artikkelen under.

Jeg gleder meg veldig til 2014. Håper vi sees igjen, og til da må du ha en riktig God jul!