Jeg har lett lenge etter den perfekte strikkevesken og nå har jeg endelig funent den. Den norske designer Siri Brodersen står bak disse tøffe veskene og jeg var så heldig å gå meg på standen hennes på Gave og Interiørmessa i helga. Jeg klarte ikke å gå derfra før jeg hadde sikret meg flere av veskene hennes. 

Det er denne vesken jeg snakker om, og den står av seg selv:) Den ultimate strikkevesken. Jeg tar den inn i to frager, sort og lys brun, og i to størrelser.Den minste er perfekt for tilbehør og små prosjekter, den store til gensere og større plagg. Selvfølgelig i ekte skinn. Siri skriver slik om sine vesker: "Når jeg tegner vesker, er jeg opptatt av enkel eleganse og gode skinnkvaliteter. Veskene må ikke ha for mye dilldall på seg, og de må være praktiske. Vesken i seg selv må ikke være for tung; jeg skal jo tross alt fylle den opp med en hel hverdag. De skal være i god kvalitet, godt håndtverk og til en overkommelig pris. De fleste veskene mine kan du også henge over vogna."


Kommer snart! Sammen med noen småvesker som jeg heller ikke klarte å gå i fra :)
En lommebok, en liten veske en til iPaden og litt til :) Gled dere!

SB Veskene kan du allerede nå sikre deg i nettbutikken, de kommer inn i starten av februar.