Jeg jobber i disse dager med å legge ut nye materialpakker fra boken "Strikk til barn" i nettbutikken. Jeg starter like godt bakerst i boken og legger ut til de minste først :) Det ligger nå fire materialpakker klar og det dukker opp flere utover de nærmeste dagene. Samtidig sorterer jeg litt om på produktene mine slik at jeg legger alt til baby i en engen gruppe, det samme vil skje med strikkeoppskriftene til Barnehagebarn, Skolebarn, Dame, Herre og Interiør også etter hvert. Det ble viktig å rydde opp litt når det kommer så mange nye design... 

NB! disse materialpakken selger jeg uten mønster, du må ha boken "Strikk til barn" i tillegg for å få tak i strikkeoppskrften :) Disse pakkene inneholder kun garnet og knappene du trenger. Jeg kan ikke selge enkeltmønstre fra en bok som er utgitt gjennom Gyldendal Forlag.