Enda et år har gått. Nettbutikken min fyller tre år i dag og jeg har også blitt et år eldre. Fint å kunne feire på samme dag :) Det hele startet i en Billyhylle fra Ikea i liten lelighet på Møllenberg for tre år siden. Mannen min hadde ikke helt troen på dette påfunnet mitt, men etter tre år gir det nå jobb til flere enn meg. Det er nå jeg skal starte med dette på fulltid og jeg gleder meg veldig. Ellen har fylt ett år å starter i barnehagen på mandag. "O store arbeidsro jeg har ventet på deg" :)


Jeg er i det rause hjørnet i dag, og feirer det med å gi bort et utvalg av verdens beste strikkepinner pent lagt i pinneskrinet til en verdi av 1200,-. Det du trenger å gjøre er å anbefale nettsiden min til dine venner. Det kan du gjøre ved å trykke på anbefalknappen på bunnen av denne artikkelen, eller gå på denne facebooksiden å anbefal siden til dine venner... Når du har gjort det skriver du en kommentar her og jeg trekker en av dere til å bli den heldige vinneren av dette fine pinneskrinet!

Jeg trekker en heldig vinner neste helg, det er bare å glede seg!