Jeg har innført et nyttbegrep i lakalsamfunnet der jeg bor; STRIKKE torsdag. Hver torsdag inviterer jeg til strikkakaffe her hjemme hos oss. 

Er dere et lag eller organsisasjon eller kun en liten klubb med strikkeglade damer? Da er dere hjertelig velkommen til en strikkekveld her hos meg. Ta kontakt med meg på marte@helgetun.no og avtal en egen kveld dere kan komme for å se på butikken min og hva jeg driver med.

Er dere en gjeng med nybegynnere tar jeg gjerne mot dere og viser dere hvordan dere kan komme i gang med å lage fine enkle plagg selv. Her er det lov for alle, også de som aldri har strikket før. Det eneste du trenger er å ha lyst til å lære det :)

Dere er alle velkommen til mine STRIKKE torsdager. Hver torsdag fra kl 18-22. I kveld blir det vist fram hvordan jeg strikker opp masker. Neste torsdag får vi besøk av Isabel som viser fram vårens og sommerens modeller fra POMPdeLUX.

Jeg oppfordrer flere til å starte sin egen STRIKKE torsdag :)