Jeg elsker disse pinnene! Jeg er helt sikkert litt innhabil her, men jeg strikker riktig nok en del, og har ikke brukt andre pinner siden jeg tok i bruk disse... 
Først og fremst fordi de er så lekre. Jeg liker rett og slett fargen på treet, den glatt overflaten og at de er laget av bjørk. Det gir meg litt samme følelse som en Troika-reklame... (for de av dere som husker den :) Jeg er den eneste forhandleren i landet av disse Rosepinnene. Bestill Pinneskrin med Rosetupper her ››

Så er det også noen andre gode egenskaper disse pinnene har som jeg ikke får ved bruk av faste pinner. 
Du kan ha ulik størrelse på hver side. Slik får du strikketøyet til å gli lettere rundt. Ha riktig tykkelse i høyre hånd, men sett på ett nummer mindre på den du har i venstre hånd. Da slipper du å bruke så mye energi på å skyve maskene inn på pinnene mens du strikker. Veldig fint hvis du skal strikke lenge rundt og rundt :) 
Det å bruke ett halvnummer mindre på den ene siden er også fint for de som strikker litt fastere på vrangen enn på retten for eksempel. Da unngår du rett og slett striper i strikketøyet. Hvem ville ikke like det :)

Og det åpenbare med å ha flere vaiere til å sette maskene på når du deler til for og bakstykke.  Vaierene er også veldig fine å strikke Magic loop med. Den teknikken kan dere se hvordan jeg gjør under Strikke ABC i toppmenyen. Og til slutt må jeg  skryte litt av skrinet mitt. Jeg syns det ble veldig fint, og passer perfekt til oss som strikker med løse tupper. Jeg har brukt mitt i over ett år. (jeg bruker mitt hver dag) og det holder seg fint enda :)