Jeg fikk i dag en litt trist nyhet om at Du Store Alpakka skal slutte med garnet Mirasol, derfor selger jeg ut restlageret mitt i helga til halv pris! Jeg har bestilt alpakkagarnet til Sandnes Garn som kommer til å erstatte Mirasol. Det kommer i løpet av neste uke. Et nydelig alpakkagarn med mange nye farger som jeg gleder meg til å strikke av:) Gled dere!

Til info: Jeg tar ut fargene så snart jeg går tom,  men jeg kommer nok til å gå tom for enkelte farger mens dere enda holder på å bestille varer,  da kommer jeg til å sende det jeg har og tilbakeføre beløpet på det jeg er tom for. Skriv gjerne en kommentar om du ikke ønsker garnet hvis jeg ikke har alle nøstene du ønsker :)

Så da sier jeg SALG!

- og så var det tomt på lageret :)
Til dere som ikke rakk å handle nå, så dukker det nok opp ett og annet tilbud slik helt plutselig igjen...

God strikkehelg!