Jeg er veldig glad i skjørt, og jeg liker så godt denne strukturen. Superskjørtet er strikket på tvers, og har en linning med strik i livet. Da får du tilpasset vidden underveis og får et skjørt som sitter perfekt til deg :) Denne oppskriften dekker alle størrelser fra barnehagebarn til bestemor. 

Denne strukturen har jeg brukt flere ganger. Blant annen WorldCup luene jeg laget i fjor. Strukturen kommer mer til sin rett og blir bare finere når du strekker den litt. Med andre ord perfekt til skjørt som strikkes på tvers. Skjørtet er strikket i Superwool, et italiensk garn som inneholder 100% merinoull fra Mondial. Dette gjør skjørtet veldig elastisk og framhever strukturen.

Det er fortsatt mulig å vinne materialpakke og oppskrift på dette skjørtet.
Se @martehelgetun på Instagram eller Facebooksiden min hvordan du kan delta :)