https://www.martehelgetun.no/butikken-min/materialpakker/dame/droemmegenseren/Drømmegenseren er et av mine favorittplagg gjennom mange år, og skal jeg tro tilbakemeldingene jeg har fått, så er den mange andre sin favoritt også. 
Et av de største komplimentene man får som strikkedesigner, er når man ser plaggene man har laget bli brukt og strikket opp i mange ulike farger. Det er tilbakemeldingene fra dere som gjør at dette er så gøy å holde på med!

I denne relanseringen av Drømmegenseren, så har vi lyttet til tilbakemeldingene som har kommet, og laget den i 4 størrelser. Det er fremdeles en stor genser, men nå har man litt flere valg både i forhold til lengde og bredde. 

Den har også kommet i nytt garn, en kombinasjon av Mini Alpakka fra Sandnes og Tynn Silk Mohair fra Sandnes garn. Du kan også bruke Kid Seta fra Lane Mondial eller Tilia fra Filcolana.  Som følgetråd til Mini Alpakka kan man velge alle mohair/silkeblandinger med ca. 210 meter = 25g. Dette er en kvalitet de fleste leverandører har, og utvalget gjør at det skal være en grei sak å finne farger som passer fint sammen.