Jeg har brukt den rosa t-skjorta utrolig mye, og fant ut at dette var en modell jeg ønsket meg i flere farger. Mange synes prisen på cashmere er litt i høyeste laget, og derfor er det kjekt å vise at den ikke må strikkes i det garnet om man ikke vil.

Jeg har strikket den i nydelig Angora også, som har samme strikkefasthet, og når jeg skulle ta bilder av nye modeller måtte jeg bare ta noen av denne også slik at dere får se hvor fornøyd jeg ble med den. 

Vi har hatt mange kunder innom som har lurt på ulike alternativer til denne, så her vil jeg nevne noen.
Strikkefastheten i oppskriften er 22 masker = 10 cm, men man kan også bruke garn som har tilnærmet lik strikkefasthet. 
Bare husk å se på løpemeter på garnene hvis du ønsker å bytte til et annet garn, siden det er ulik lengde på nøstene :)

Line fra Sandnes Garn er en av mine favoritter til sommerklær, og mange kunder har funnet sine favorittfarger i dette garnet. Det har en veiledende strikkefasthet på 20 masker = 10 cm, men det er ikke noe problem å strikke litt fastere med garnet. Vi har flere modeller som har strikkefasthet 22 med dette garnet, og de er kjempefine! :)
Line finner du i mange nydelige farger her.

Duo fra Sandnes Garn er et flott helårsgarn med nydelige meleringer på grunn av at det er både bomull og merinoull i garnet, i en blanding på 45% bomull og 55% merinoull. De ulike fibrene tar til seg farge på ulik måte og dette skaper et nydelig fargespill. Siden det er et blandingsgarn, så blir det ikke like varmt som i ren merinoull. 
Vi har fått inn mange flotte farger i Duo, og de finner du her. 

Ønsker du å ta et garnvalg med tanke på miljøet også, så er Bio Lana Fine fra Mondial et veldig godt valg. Det er et 100% organisk ullgarn fra Italia, noe som betyr at det tilfredstiller bestemte krav til produksjonen i alle ledd, og det kommer i nøytrale og varme fargenyanser. Dette vil gi en varm og god t-skjorte til vår og høst, og kanskje noen sommerdager også her i Norge. 
Fargene i Bio Lana Fine finner du her.