Når jeg fikk se de nye fargene i Emozione, ble jeg så glad! Det er flotte farger med det samme gradvise fargeskiftet som før, og de har i tillegg kommet med en ny variant; Angel som har en liten sølvtråd. 

Bilde: Tre av de fem nye fargene i Emozione

Jeg ble først litt skeptisk til Angel fordi jeg føler at slik bling blir litt voldsomt, men her synes jeg de har klart balansegangen veldig bra, det er akkurat passe! Hadde det vært mindre ville det ikke vistes, og hadde det vært mer ville det blitt for mye! :) 

6 nye farger i Emozione Angel med akkurat passe bling.

Jeg har laget noen nye design den siste tiden også, blant annet dette rillestrikkede babyteppet. Det går med to nøster til teppet, og strukturen er en blanding av riller og glattstrikk. Jeg er så glad i rillestrikk til babyer fordi det gjør at teppet inneholder mye luft mellom trådene.

Tilbehør i Emozione

Babyteppe i Emozione.