Enkelt ferieskjørt

Dette er det perfekte sleng-på-skjørtet for meg i feriene, eller på jobben på fine sommerdager. Jeg bruker en enkel, mørk topp sammen med dette skjørtet, siden det er strikket i Kitt. En av mine kunder har strikket det i motsatte farger, og det ble så nydelig at jeg tror jeg trenger et til i garderoben. 

Linkjole

Dette er en behagelig og sval kjole som jeg har blitt veldig glad i. De enkle stripene og den fine konstruksjonen der man starter med bare noen få masker bak i halsen, gjør at den blir interessant. Jeg er veldig glad i plagg som er litt løse, og da er denne perfekt.

 

Sommernatt fra boken Strikketid

Dette er en av de mest populære modellene fra boken Strikketid, og det er mange som forteller meg at de har strikket den til seg selv i flere farger fordi de liker modellen så godt. Den har en perlestrikket overdel o et skjørt med lett utsving. Det er en liten erm på kjolen, noe mange liker veldig godt, og den er akkurat passe utringet til å bruke både til hverdags og til fest. 

 

Knappeskjørtet fra boken Strikketid

Dette er knappeskjørtet jeg har brukt som inspirasjon til knappeskjørtet og knappeshortsen jeg har laget til barnehagebarn nå. Jeg er så glad i liv-stykket med knapperadene, og at det er så enkelt men ikke kjedelig. Jeg jobber med å lage i skolebarnstørrelser også, så nå kan snart hele familien ha like skjørt <3

Garnet Line fra Sandnes Garn kommer i så mange fine farger, og er det perfekte sommergarnet for meg.