Heftet kommer tilbake fra trykken i uke 32, og da sender vi ut så raskt vi kan. 
Inne i heftet finner du oppskrift på hentesett, dåpssett og nydelig tilbehør som passer til alle anledninger. Alle plaggene passer, etter min mening, veldig godt til både fest og hverdag. Bortsett fra dåpsskjørtet da, det har sin egen spesielle dag. 

 

Dette heftet ble til på bakgrunn av en tanke jeg hadde om å lage en todelt dåpskjole, og når jeg får en ide og begynner å strikke på denne, så kommer de andre modellene bare naturlig underveis. Jeg har forsøkt å holde en rød tråd gjennom hele heftet slik at de ulike plaggene kan mikses og matches, til babyer av begge kjønn.

Alle modellene er strikket i Alpakka Silke fra Sandnes garn. Dersom man ikke er vant til å strikke med alpakkagarn, kan man bli litt overrasket når man begynner å strikke fordi det ikke blir like jevnt som med andre kvaliteter, slik som merinoull. Fortvil ikke, Alpakka Silke blir nydelig når du enten får skylt opp plagget eller dampet det godt under et fuktig klede.