Endelig en desinfeksjonsspray som dufter godt og er god mot hendene👌 de dufter så godt alle sammen at det er vanskelig å finne sin favoritt. Jeg har oppdatert nettbutikken nå med både håndsprit og flere nye såper og kremer.

Ta en titt i nettbutikkenfor å se om vi har en duft som du har lyst til å teste ut.

 En effektiv og velduftende håndsprit med duft, med hele 75% alkoholinnhold. Tilsatt aloe vera og vitamin E for å gi fuktighet og næring til huden sånn at huden ikke tørker ut pga alkoholen. Denne antibakterielle hånddesinfiseringssprayen kommer i en praktisk reisestørrelse på 100 ml, sprayer en generøs dose spray ved hvert pump og er perfekt for å ta med seg. Etterlater huden myk, ren og herlig velduftende!


Duft:
En vakker blanding av blomster og frukt, med en duft med magnolia og pære som ledende noter. Orkidé, freesia, rose og liljer skaper hjertet til duften, med en moskusbunn av tørr rav og patchouli. Vakker og mild!