Jeg har laget en T-skjorte med god vidde og en enkel fin rillestruktur. Her går størrelsen fra XS - XXL. Rillespillmodellene er kostruert på en enkel måte, og skrevet uten forkortelser og avansert fagspråk, og er derfor et veldig fint nybegynnerprosjekt.

Jeg har satt opp en oversikt over hvilke graderinger som passer til de tre ulike ensfargede nøstene. For her trenger du å kombinere et gradert nøste sammen med ensfarget. Hvis du for eksempel ønsker å strikke med graderingen Kornåker da er det fargen Leire Mono som passer til...

09 Kitt Mono
Disse graderingene passer sammen 
12 Kløvereng
12 Himmelblå
01 Grønn te
02 Tress is
04 Bjørnebærkrem
06 Midnattsol
07 Høst

10 Skifer Mono
Disse graderingene passer sammen 
06 Midnattsol
03 Jeansblå
13 Himmelblå

11 Leire Mono
Disse graderingene passer sammen med fargen
08 Torden
05 Kornåker
03 Tress is

 

Rillespill-Tee
Her kan du velge selv om du ønsker å kjøpe Materialpakken med garn og oppskrift eller kun oppskriften som nedlastbar pdf fil.