Bandala og Tullemors Alpelue 

Bandala: Denne dekorative Bandalen  er strikket i garnkvalitetene Lunt + Lett i fargen 04 Cappuccino og pynter opp både Tullemor og Lillebror. På baksiden festes den sammen med en knapp og heklet hempe. Hvis du ønsker en litt større bandala du kan knyte bak, fortsetter du bare med økingene til du har ønsket størrelse.

Tullemors Alpelue: Små enkle strikkeplagg kan gjøre mye ut av seg og egner seg ekstra godt å gi bort i gave. Tullemors Alpelue er strikket i samme garn som Bandalaen og kan brukes hele året av aktive små tuller.

Singeloppskrifter og heftet finner du her: Tullemor og Lillebror Barnehagebarn.

Instagram: 

Tullemor og Lillebror har fått egen profil på Instagram!

Følg @tullemor_og_lillebror og bli oppdatert på alle nye barnemodeller som lanseres.