Cool Classic Genser

Her velger du om du knepper igjen halsåpningen med tøffe, sorte kokosknapper, eller om du har den mer åpen. Detaljer som stødig halskant, ribb i starten av ermene og Icord-fellinger gir genseren et ekstra løft og dermed passer navnet Cool Classic også godt på denne. Nyheten finner du i nettbutikken her: Cool Classic Genser.

Tilpass enkelt lengde på bol og ermer 

Dette er en enkel, klassisk genser som strikkes fra halsen og ned og du starter med noen få masker bak i nakken. På denne måten justerer du selv lengden på bol og ermer slik at den passer akkurat til deg.

Velg din favorittfarge

Den originale fargen som benyttes i Cool Classic Genser er Luftig nr. 09 Skog sammen med Lett nr. 18 Einer. Du finner mange fine kombinasjoner om du har andre favorittfarger. Ta gjerne en titt på vårt utvalg under "Garn" i nettbutikken eller send oss en mail på post@helgetun.no. om du ønsker hjelp til fargevalg.