I denne It`s Christmas Baby - serien finner du 5 oppskrifter i størrelsene 3, 6, 9 og 12 mnd: kjole, kyse, bloomer, smokkesnor og ballerina til små føtter .

It`s Christmas Baby Kjole

Med detaljer i form av perlestrikkede kanter, puffermer, sløyfe og blingknapper blir denne kjolen lett å finne frem til tullemor ved spesielle anledninger. Oppskrift og garn finner du her: It`s Christmas Baby Kjole.

It`s Christmas Baby Kyse

Denne perlestrikkede kysen festes med en strikket snor og sitter godt på hodet til de små. Selvfølgelig måtte denne også få en sløyfe og en blingknapp slik at den passer fint sammen med It`s Christmas baby plaggene. Oppskrift og garn finner du her:It`s Christmas baby Kyse

 It`s Christmas Baby Ballerina

De myke ballerinatøflene holder små føtter varme og er et fint tilbehør å smette på
sammen med de andre It`s Christmas baby plaggene. Oppskrift og garn finner du her: It`s Christmas Baby Ballerina

It`s Christmas Baby Smokkesnor

Smokkesnoren er praktisk, men med en enkel perlestruktur, sløyfe og blingknapp blir den også et fint tilbehør når de små som er pyntet til spesielle anledninger. Oppskrift og garn finner du her: It`s Christmas Baby Smykkesnor

It`s Christmas Baby Bloomer

Det fine med denne bloomeren er at den passer både under kjolen og alene. Gjør gjerne om sløyfa til en propell og bruk den til finskjorta. Bloomeren strikkes ovenfra og ned med belegg slik at du kan tre i en strikk i livet. Oppskrift og garn finner du her: It`s Christmas Baby Bloomer

It's Christmas Baby hefte.

Du kan også få kjøpt alle oppskriftene samlet i eget heftet her: It`s Christmas Baby hefte