Fargen Kitt er midlertidig utsolgt i både Lunt og Lett

Vi må takke så mye for den store responsen vi har fått på de nye designene som har blitt lansert nå i høst. Dette har ført til at vi har solgt mer av garnlageret vårt litt fortere enn beregnet. I dag er vi helt tomme for fargen Kitt i Lunt og Lett.

Men du kan allerede nå forhåndsbestille både garn og garnpakker slik at du får pakken din først.

Mye av skylden for det store salget er modellene i Kitt og Cappuccino fra det nye heftet Lazy days :)
Jeg har lyst til å vise dere fargealternativene sand/skifer eller sand/skog som vi har solgt mye av til Lazy Days serien når vi har reist rundt på garnmesser. 
Et fint alternativ til originalfargene, hvis du ønsker å starte med en gang :)

Den gode nyheten er at det kommer nye farger i Lunt og Lett

Vi kan også fortelle dere at det kommer tre nye farger i Lunt og en ny farge i Lett nå i desember. Dette er farger vi vet det er flere som venter på. De ligger nå til forhåndsbestilling i nettbutikken vår. De nye fargene ligger helt nederst på garnsidene, merket med Forhåndsbestlling. Disse sender vi ut så snart vi får de på lager her i Norge. Vi må legge inn et lite forbehold her siden vi ikke har garnet på lager enda, og mye kan skje på turen hit ...