Det er slett ikke ofte jeg strikker mønsterstrikk. Her om dagen var jeg hos en venninne og så de utrolig fine historiske flisene hun hadde i hallen, og de flisene inspirerte meg til å lage disse luene. Gå-bort luen egner seg veldig godt til en tur i byen eller til å ha på deg når du går bort på besøk.

Her finner du strikkepake og oppskrift


Jeg har strikket de to første luene i skifer/sand på toppbilde sand/skifer på denne luen.
Her finner du strikkepake og oppskrift

Luene strikkes nedenfra og opp med enkel felling i toppen. Luene har vært gitt ut tidligere, og de er oppgradert både med nytt garn og andre detaljer siden da. Sjalet på bildene er Teppesjal i Lunt Fargespill i fargen Jeansblå.
Her finner du strikkepake og oppskrift

I oppskriften kan du velge mellom to ulike mønsterdiagram.
Denne er strikket i fargene cappuccino/kitt og den under i motsatte farger.
Her finner du strikkepake og oppskrift

jeg har en misstanke om at det kan komme flere design i samme serie.
Her finner du strikkepake og oppskrift på Gå-bort luene.