Den gode nyheten er at vi jobber med nye og bedre nettsider, noe vi gleder oss veldig til å vise dere. Den eksakte lanseringsdatoen er ikke helt klar, men det skjer nå i starten av februar håper vi :) 

Det som ikke er like gøy er at vi samtidig skifter over til en helt ny nettplattform. Det betyr at alle de gamle lenkene til oppskriftene dere har kjøpt hos oss fram til nå vil slutte å virke om kort tid. Derfor ber vi dere som ikke har lastet ned oppskriften allerede om å laste ned pdf-filen slik at du har den lokalt på din egen maskin. Lenken har du fått tilsendt på e-post da du kjøpte oppskriften.

Hvis du ikke kan dokumentere at du har kjøpt oppskriften, vil du måtte kjøpe den en gang til :)

På den nye løsningen vil vi gi dere muligheten til å opprette en "min side" hvor du kan logge deg inn og ha tilgang til alle oppskriftene du har kjøpt der. Men den har ikke tilbakevirkende kraft, her vil kun nye kjøp ligge.