HappyFeet Mini Easter

Med denne nye oppskriften får du allerede nå muligheten til å være i rute med påskestrikken. Strikk et par gode ankelsokker til barna i ønsket farge med motiv som fenger. Her ser du Tåkerosa som bunnfarge og motivet er i fargen Kitt.

Oppskrift og garn finner du her; HappyFeet Mini Easter

With this new pattern, you now have the opportunity to stay on track with your Easter knitting. Knit a pair of cozy ankle socks for the kids in their preferred color with an engaging motif. Here, you see Tåkerosa as the base color, and the motif is in the color Kitt.

Pattern in English can be found here: HappyFeet Mini Easter

Lunt + Lett og artige teknikker

HappyFeet Mini Easter strikkes med 1 tråd Lunt + 1 tråd Lett sammen, fra tåa og opp. Her får du prøvd deg på morsomme teknikker som tyrkisk opplegg, magic loop og Icordfelling. Motivet syes på til slutt med maskesting og de fine skinntaggene pynter opp ankelsokkene. 

Oppskrift og garn finner du her; HappyFeet Easter Mini

Lunt + Lett and fun techniques. HappyFeet Mini Easter is knit with 1 strand of Lunt + 1 strand of Lett held together, starting from the toe and working upwards. The motif is embroidered at the end, and the lovely leather tags add a decorative touch to the ankle socks.

Pattern in English can be found here: HappyFeet Mini Easter