God påske

En aldri så liten happydance med mine nye HappyFeet Sunny edition.

Dåpskjolen i perlestrikk - endelig tilbake

En av mine mest populære oppskrifter er endelig tilbake. Denne dåpskjolen strikket jeg da jeg ble mor for første gang. Det begynner å bli en stund siden, så oppskriften trengte en liten oppussing.

Dåp og afterdåp

Dåpssettet jeg har laget i heftet Festfin baby ble jeg så fornøyd med, og at man i tillegg får brukt deler av settet videre på "after-dåp" er det mange som liker veldig godt.

Hettejakke

Da mine barn var små, var det enkle plagg med minimalt med montering som var favoritten å både strikke og bruke. At jakken strikkes på pinne nr 6 gjør at den vokser raskt på pinnen når du strikker...

Babytepper i merinoull

Når jeg skal planlegge babystrikk, tenker jeg alltid på babytepper og nå har jeg laget tre oppskrifter i en.

Flere nye oppskrifter på gang, og noen relanseringer

Vi har jobbet med å oppdatere gamle favoritter som har vært etterspurt av mange, og vil publisere disse etterhvert som de blir klare. For meg så blir det slik at når jeg jobber med et design, så kommer det plutselig flere nye ideer inn i hodet, og nå er tiden for at disse skal få komme ut.

Babybukser - kort og lang utgave i samme oppskrift

Uansett årstid er det aldri feil med en strukturstrikket bukse, enten i kort eller lang versjon. Cashmirette gold er et utrolig mykt og godt garn, som passer perfekt til babystrikk.

Sommerstrikk til baby

Nå har de nye fargene i Extrafine fra Mondial kommet, og vi har 3 nye oppskrifter til baby i de flotte fargene.