Rustikk sommerstrikk på tykke pinner

Tykke pinner og en litt røff struktur blir utrolig fint til sommerstrikk

Strikker du om sommeren? Ferie-Tee er første modell ut som singeloppskrift i nettbutikken

Husker dere feriekjolen fra heftet "Sommerfavoritter 1"? Den måtte jo bare komme i t-skjortevariant også. Denne har jeg allerede flyttet inn i.

Tre på rad

I Sunday & Tynn Silk Mohair. I løpet av vinteren så har jeg laget tre fine hverdagsgensere som alle er strikket i sunday sammen med en tynn mohairtråd. Jeg liker alle tre på hvert sitt vis.

HappyFeet Sunny Edition

Jeg har endelig fått laget de perfekte terrassesokkene, jeg foretrekker nok de grønne til terrassen, men de er fine gule som solskinn også ...

Angoradrøm

Det er lite som kan sammenlignes med angorafiberen, mykere og mer fluffy blir det neppe.

"Basic" genser

Favoritten fra i sommer, Basic-Tee måtte få en variant med lange ermer og mohairblanding.

Sommerfavoritter

Nå er det like før vi starter vi å sende ut det nye heftet Sommerfavoritter. Heftet inneholder 9 strikkeoppskrifter i Line fra Sandnes Garn

Drømmegenseren er endelig tilbake

Jeg har mistet tellingen på hvor mange eposter og kommentarer jeg har fått om når Drømmegenseren vil bli tilgjengelig igjen, og nå er den endelig her!

Hverdagsfavoritter 2

Her pakkes det som bare det, for i dag sender vi ut det nye heftet til alle som har forhåndsbestilt Hverdagsfavoritter 2. En liten bildekavalkade kan ikke skade :)

Bestselger

Vårcardigan ble rett og slett en høstfavoritt! En enkel, luftig og lett jakke strikket på tykke pinner. Jakken strikkes fra toppen og ned noe som gjør den superenkel å tilpasse i lengden.