Betingelser

Vi sender ut varene 1-5 virkedager etter at ordren er behandlet. Du vil motta en mail som bekreftelse
på atbestillingen din er mottatt. Hvis en bestillt vare blir utsolgt, ettersendes den selvsagt uten kostnad for deg.
Dette vil du også få beskjed om på mail.

 

Betaling og frakt.  Vi ønsker betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Fast porto på 79,- på alle forsendelser i Norge. Alle forsendelser sendes med Posten/Bring.

Personopplysninger. Design by Marte Helgetun AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon. Når du handler hos  Design by Marte Helgetun AS blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Vipps, Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

AvbestillingDersom du ønsker å avbestille varene kontakter du oss på mail marte@helgetun.noså hjelper vi deg. 

Reklamasjon. Skulle det være noe du ikke er fornøyd med, kontakt oss på mail marte@helgetun.noså finner vi en løsning. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett. Du har 14 dagers angrefrist ved kjøp av varer via internett, fra den dagen du mottar varen. Hvis du ikke vil beholde varen, gir oss beskjed på mail marte@helgetun.no, og sender varen(e) i retur. Returfrakt betales av kunde med mindre annet er avtalt.
Viser til 
forbrukerrådets portal, for utfyllende informasjon. 
Last ned Angrerettskjema som du printer ut og legger ved returpakken.

Bytte. Hvis du ikke blir fornøyd med fargen, eller av andre grunner ønsker å bytte garnet, send oss en mail, så avtaler vi nærmere. marte@helgetun.no
Skulle noe være uklart, send meg gjerne en melding eller aller helst en mail marte@helgetun.no så svarer jeg deg så fort jeg kan. 

Design by Marte Helgetun AS Røssmovegen 23, 6650 Surnadal.
marte@helgetun.no  -  Telefon 905 91 199. -  Org nr: 998 871 417 MVA