C Sjamposåpestykke

Kr 199,- (inkl. mva)
* Vennligst gjør et valg i de markerte feltene
Ja, vi har fjernet vann og plast, og sitter igjen med et effektivt såpestykke. Velg mellom to ulike dufter: eukalyptus&mynte eller geranium&bergamott. Jeg mener forpakninger er den nye økologien. Alle serier med respekt for seg selv jobber med å fjerne unødvendige miljøgifter og kjemikalier. Men hva kan vi gjøre med forpakningene? Fjerne dem. Vi har kun beholdt de naturlige ingrediensene, vann tilsetter du selv. Og når den er brukt opp er det ingenting å kaste eller gjenvinne.

Sjampoen er:

Mild
Uten palmeolje
Økologiske dufter
Håndlaget i Paris
Zero waste
Første gang du bruker sjamposåpestykke?

Det er så enkelt. Fukt håret veldig godt, skum opp litt mellom hendene, eller ta såpestykket og dra det langs hodebunnen. Velg metoden som fungerer best for deg, det avhenger litt av tykt, tynt, kort eller langt hår. Skum opp, den skummer veldig godt og skyll. La såpen tørke mellom hver gang den brukes, la den ikke ligge i vann. Holder til rundt 50 hårvasker.

Carolines ekstratips:

I januar i 2020 dro jeg til Paris og møtte en ny gøyal leverandør, de holdt på å åpne sitt lille såpekokeri og vi satt midt blandt malingspann og maskeringstape med såpestykker og duftprøver.

Jeg har lenge ønsket å lage enda bedre såpe, denne gangen ble det en sjampo, i såpestykkeform. Og den ble sekskantet fordi Frankrike blir kalt l’hexagone, sekskanten, og det er mitt lille nikk til landet jeg har lært mye av. Nå også at produkter kan være pene, smarte og uten plast eller avfall.
Merci.
  • C Stjernesåpe

    Såpe uten sludder, plast eller vann? Hva om vi lagde en smart såpe som gjør flere ting? Møt stjernesåpen, som tar både oppvasken og husvasken. På strak arm.

  • C Sjampo 500 ml

    C er ukompliserte såper som lukter godt, som ikke skader barn, bestemødre eller fiskene i havet.

  • C Dusjgele

    C er ukompliserte såper som lukter godt, som ikke skader barn, bestemødre eller fiskene i havet.