Marte Helgetun

Allerede som 10-åring strikket jeg min første fanakofte – vel og merke til barbiedukken min.
Siden dette har det vært utallige prosjekter og strikketøy i hendene mine. 


Foto: Nathan W. Lediard

Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. november 2010 Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid. I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter. Mitt favorittgarn, de beste strikkepinnene og knapper jeg selv velger å kalle smågodt. 

For tiden jobber jeg med å lage små enkle hefter med 9-12 oppskrifter. Boken Strikketid. Tidløse hverdagsplagg, kom i januar 2016 hos Gyldendal Norsk Forlag AS. Full av strikkeoppskrifter til voksne. Samtidig har "Strikk i all enkelhet" kommet ut på nytt og nå er også denne boken med Gyldendals logo på ryggen. Boken har blitt litt større, fått noen ekstra modeller og hardcover. 

 

Den første boken min heter "Strikk til barn - sjarm i hver maske" Gyldendal Norsk Forlag, boken er oversatt til tysk, svensk og dansk. 

Før det har jeg gitt ut to enklere bøker "I all enkelhet" og "babyluer" samt mange single strikkeoppskrifter og gratisoppskrifter.

Oppskriftene mine er klassiske, tidløse og ikke minst brukervennlige. Godt håndverk, kvalitet og detaljer står alltid i fokus. Jeg er like glad hver gang noen liker mønstrene mine så godt at de vil kjøpe dem :)

Til slutt en stor takk til alle dere som legger igjen slike flotte tilbakemeldinger :) Uten dere hadde dette vært ganske kjedelig. Fortsett slik, så lover jeg å komme med masse nytt fremover. 

Hilsen fra Marte Helgetun